Gått sönder

Sitter här och har precis betalat "alla" räkningar för den här månaden, även fixat med skiweek och lite annat smått. Ska bli himla kul med Skiiweek 2014 i Vemdalen! Men det är ju inte förrens i januari så jag orkar inte babbla mer om det nu :P
Men dagen började klockan 5 med att jag skulle tvätta! Har blivit en vana att jag bokar tiden mellan 5 och 8 på morgonen, tycker det är skönt att gå upp tidigt, även fast jag vissa gånger gärna somnat om. Jaja, kläderna blev rena.
Resten av dagen har jag suttit på skolan och pluggat, den här statistikkursen tar kål på mig, satan vad krånglig  och jobbig den är, men det är bara att kämpa på. Tenta om två veckor!! 
Förresten så har jag nyligen valt inriktning inför nästa termin. Jag läser ju som sagt ekonomprogrammet och andra året väljer man inriktning, vi har möjlighet att välja mellan företagsekonomi och nationalekonomi. Jag har valt nationalekonomi. Jag har haft världens beslutsångest, ända in i sista sekunden, men när jag väl skickat in min ansökan så kände mig ganska säker på mitt val :-)
På lördag ska jag på Halloweenfest, det är väl egentligen inte Halloween till helgen men för att de flesta åker hem och sånt över Halloween blir det en vecka tidigare, och det ska bli jättekul :-D
Ska strax iväg till gymmet på ett pass BodyStep. Fixade gymkort på Sensia i måndags och det känns toppen att vara igång igen. Dags att komma i from nu kan jag känna medans jag klappar magen.
Från en intressant sak till en annan. Min micro har gått sönder, och den var sprillans ny. Därav rubriken, den kändes dramatisk och jag tänkte att någon nyfiken filur kanske skulle tro att mitt hjärta brustit eller något. Kanke någon nyfiken där ute läste igenom min dag för att få reda på det. Men åter till micron. Det hela hände såklart när jag var hemma för att äta lunch och skulle värma tacos. Det blev en väldig tillställning här hemma då jag var tvungen att dra fram hela kylen och lyfta den micron och ringa Mitthem. Inte nog med att micron gick sönder, det hade även gått en säkring som medförde att även kyl, frys och tv slutade fungerade, så det fick komma hit en människa och försöka fixa det. Det gjorde han också. Men micron är stendöd, men det går väl på garantin.
 
Underbart med höst <3

Kommentera här: