Godkänd blodgivare

Är numera godkänd blodgivare och idag var jag på min allra första blodgivning! :-)
Jag var lite nervös på grund av den grova nålen som används, men det gick jättebra, kändes inte mycket mer än en vanlig spruta! :-)
Hur som haver, vill du ge blod? Vill du veta om du kan ge blod och om du är en lämplig blodgivare? Vill du veta hur det går till och varför man ger blod? Gå in på www.geblod.nuför mer info!

Längtan!!

Going insane! ABCfamily har precis gått ut och berättat att det kommer en spin-off serie på Pretty little liars, som kommer heta Ravenswood. Alltså jag tror jag smäller av, längtar göööörmycket tills oktober då den ska ha premiär!! Hallelo vad spännande!
Men inte nog med det!!!! Det är nu klart att det kommer att komma en säsong 5 också! Lyckan är maximal!!
Men först inväntar vi premiären av säsong 4 som äger rum i juni.
En dag i taget nu Helena, andas.

Sedan sist

Plugg, plugg och plugg är nog vad som fyller mina dagar, både vardagar och helger, har varit en riktigt tuff kurs med PM och en tenta som skrevs idag - helt slut i huvud och kropp. Men nu njuter av att bara ligga på soffan och tänka på att jag är "ledig" över påsk :-D
Som sagt, har inte hänt så mycket den senaste tiden, bara plugg. Fast i torsdags tog jag faktiskt en pluggfri dag och åkte till Stockholm med vänner (något jag kan ångra idag, då tentan gick sådäär) men jag hade ju kul i alla fall hihi!
Nu ska jag fortsätta slappa :-D

Bilder sedan sist från instagram :-)