Sedan sist

Ja, jag är ju inte särskilt aktiv här... Dels för att jag absolut inte haft tid och dels för att jag inte har så mycket att skriva om haha!!
Vad händer i mitt liv? Jag har haft riktigt fullt upp med skolan den senaste månaden, har nästan inte haft tid med något annat än plugg. Trist, men så är universitetslivet ibland ;-)
Vad händer mer då? Jag skrev hyreskontrakt härom veckan, flyttar nämligen upp till Sundsvall i sommar, får nycklarna 1:a augusti, längtar som en tok :-) hihi!
Imorgon skriver jag min sista tenta innan jag går på ett MYCKET efterlängtat sommarlov :-D helt sjukt att jag gått ett helt år redan, vart har tiden tagit vägen? :p
Vad ska jag hitta på i sommar då? Har inte mycket planerat och det tycker jag är skönt faktiskt :-) men först och främst åker jag till Norrköping, till mamma. Och det ska jag göra redan imorgon, så det är gasen i botten till och från Sundsvall för att skriva tenta, sedan skjutsar pappa mig och morfar till Gävle, där vi tar tåget till Norrköping, sedan på onsdag åker vi tre till Karlskrona och hälsar på :-) mer då? I slutet av juli flyger jag över till Norge och hälsar på min efterlängtade vän Linnea! :-) Och det var nog det enda jag hade planerat för i sommar :-) hihi

Hmm, svårt att veta vad jag ska berätta, jag är ju en sådan där "tråkig" människa som håller mitt privatliv utanför internet.

Jag har i alla fall bestämt mig för att uppdatera oftare, det är sjukt kul att gå tillbaka och titta ju :-D

Nu - sova! :-)

Kommentera här: