Apptips!

Här har jag listat fyra appar som både hjälper dig att hålla koll på träningen och kaloriintaget! Perfekt hjälp att ha till hands om du har ett mål att nå! :-)

-ShapeUp
Här kan du ha koll på både din träning och dina måltider. Diagram går att föra över ett flertal olika typer, ex; midja, vikt, kaloriintag

-Fitbit
Precis som på ShapeUp så kan du föra dagbok över både din träning och ditt kaloriiintag. Plus; du kan lägga till vänner som också använder Fitbit. Minus; Vissa saker står på svenska och vissa på engelska vilket gör det lite rörigt ibland.

-Kaloriräknaren
Du kan enkelt och detaljerat föra dagbok över ditt matintag så du får i dig rätt mängd kalorier. Går också att föra dagbok över träning men inte lika detaljerat och jag tycker att just den funktionen är lite krånglig. 

-DYB - Design Your Body
Har ingen funktion där du kan räkna kalorier eller föra matdagbok, men har massvis med suvveräna träningstips i kategorierna; fitness, pilates, stretching, muscles och equipment, så det är bara att välja och vraka bland alla träningsformer! :-)

Alla appar är gratis att ladda ner och använda, men ShapeUp kan för en slant uppgraderas till GOLD för att få extra funktioner. 

Kommentera här: