Fy på mig

Fy på mig som sitter här, borde egentligen plugga, men springer upp och ner i tvättstugan och sånt så får aldrig riktigt någon ro. Hur som helst, sen jag skrev sist har jag haft det toppen, blev fest förra helgen också, även fast jag sagt att jag skulle plugga :P Nu låter det som att jag skiter i skolan, men så är det ju naturligtvis inte, har självklart pluggat massa i veckan :-) Har en omtenta i ekonomistyrning imorgon, hoppas det går bra, skulle vara skönt att få bort den innan höstterminen börjar :-) 
Längtar som en tok tills imrogon när jag skrivt tentan, då är det raka vägen till bolaget för att handla och sen är två och en halv veckas nollning igång! :-D Ska bli kul! Extra roligt nu när man gått ett år och ska nolla de nya, hihi! :-D 
Och som jag skrivit i de senaste inläggen så trivs jag här som en tok :-) Men det går inte att beskriva hur mycket jag saknar min kissemiss, misse-mos, mosbricka, majijo, hjärtegiiisen, mammas älskling, och 23474984575464 smeknamn till, han är verkligen världens bästa katt! Men han har det jättebra hos min pappa, och har i samband med det blivit utekatt :-)
 
Nä, nu ska jag springa ner till tvättstugan en sista gång sen läsa igenom lite anteckningen sen sova! :D
Natti natti!
 
Anheli1@snapchat och helenalindberg1@instagram 
 Jag, Sverker och Lisen! Från nollningen förra året, när vi var nollor :-D 

Kommentera här: