Pluggpaus

DET HÄR INLÄGGET SKULLE EGENTIGEN PLUBLICERATS IGÅR - men jag råkade visst lägga det i utkast märkte jag nu :P
Dagen har bestått av 3 timmars föreläsning och bara nya saker varje gång, gah! Blir alldeles knäpp, så jäkla mycket nu i skolan. Men idag gjorde jag klart inlämningsuppgift 2, en vecka innan sista inlämningsdag, duktig =) Så nu har jag bara tentan att fokusera på, som äger rum nästa onsdag, åh gud vet inte hur jag ska hinna lära mig allt tills dess :S Har pluggat hela dagen lång och har inte blivit mycket klokare av det känns det som!
Tog en kvällstripp till Birsta med Elina - perfet pluggpaus! Skönt att slippa se böckerna ett tag
Köpte en födelsedagspresent till mamma som har fyllt år och en födelsedagspresent till pappa som fyller år nsta vecka :) Köpte också Fars-dag present efter som det är Fars-dag nästa söndag! =) Till mig själv köpte jag ett par skor och lite godis att gotta mig med! ;)
Resterande timmar av kvällen har jag suttit med huvudet i böckerna och försökt förstå mig på det här med BOKSLUT, blir galen! Finns ju ingen logik i det alls känns det som :P
Men nu är det alldeles för sent och dags att hoppa i säng! Föreläsning imorgon men sedan brummar jag hem till killen och katten i Ström =) 
HOPPAS ALLA HAFT EN BRA DAG!!
Provade ett nytt fotocollageprogram på telefonen :P (Oinslagna presenter finns inte med på bild ^^)
1 Emma ❀ My Inspiration:

skriven

Vad är det där för gott godis? Snax, sweet popcorn!! :) Måste kolla om jag hittar det i någon butik härikring. :P

Svar: Popcorn täkta med choklad :P Godare än jag trodde men lite för sött för min smak :P Men pröva :D
Helena Lindberg

Kommentera här: