Pluggpaus

DET HÄR INLÄGGET SKULLE EGENTIGEN PLUBLICERATS IGÅR - men jag råkade visst lägga det i utkast märkte jag nu :P
Dagen har bestått av 3 timmars föreläsning och bara nya saker varje gång, gah! Blir alldeles knäpp, så jäkla mycket nu i skolan. Men idag gjorde jag klart inlämningsuppgift 2, en vecka innan sista inlämningsdag, duktig =) Så nu har jag bara tentan att fokusera på, som äger rum nästa onsdag, åh gud vet inte hur jag ska hinna lära mig allt tills dess :S Har pluggat hela dagen lång och har inte blivit mycket klokare av det känns det som!
Tog en kvällstripp till Birsta med Elina - perfet pluggpaus! Skönt att slippa se böckerna ett tag
Köpte en födelsedagspresent till mamma som har fyllt år och en födelsedagspresent till pappa som fyller år nsta vecka :) Köpte också Fars-dag present efter som det är Fars-dag nästa söndag! =) Till mig själv köpte jag ett par skor och lite godis att gotta mig med! ;)
Resterande timmar av kvällen har jag suttit med huvudet i böckerna och försökt förstå mig på det här med BOKSLUT, blir galen! Finns ju ingen logik i det alls känns det som :P
Men nu är det alldeles för sent och dags att hoppa i säng! Föreläsning imorgon men sedan brummar jag hem till killen och katten i Ström =) 
HOPPAS ALLA HAFT EN BRA DAG!!
Provade ett nytt fotocollageprogram på telefonen :P (Oinslagna presenter finns inte med på bild ^^)

Vilken bra dag!

Förutom att jag är otroligt trött -som förmodligen beror på att jag ligger och spelar mobilspel halva nätterna- så är det här en riktigt bra dag! :) Fick tillbaka första tentan som skrevs för drygt tre veckor sen och jag klarade den! :D skönt! Är så nöjd och glad över det! Fick också tillbaka PM2, fick betyget D+ så är ändå rätt nöjd, men nästa gång ska jag göra bättre ifrån mig!! Men hur som helst, allt detta betyder iallafall att jag har klarat första kursen, wiie :D 
Har suttit och pluggat hela dagen och kvällen tills nu, när jag kände att jag behövde en internetpaus =) Känns som om jag börjar hänga med lite i det här med Externredovisningen nu! Skönt, men bara två veckor kvar till tenta så nu jäklar är det bara att nöta nöta och nöta!! 
Allting annat i livet känns mer underbart än vanligt! =)
Men, åter till böckerna!
HA EN BRA KVÄLL ALLIHOPA!