Gamla goda klipp

Har suttit på youtube hur länge som helst känns det som, inte allt för svårt att fastna där, man klickar vidare och kommer hela tiden på nya saker att söka på, och hittar massa nya klipp/låtar m.m eller hittar tillbaka till gammla klipp som man inte minns att dom fanns. Tänkte dela med mig av några godingar som jag glömt bort för några år, hihi =)

Hey Baberiba - Tjejen med string
 Christine Meltzer är ju bara så bäst, henne får jag aldrig nog av! 

Aries Spears - Imitating Snoop Dogg, DMX, Jay Z

Förstår inte hur man kan låta så lik en annan människa, dessutom flera
olika människor, jag tycker han är
 grym! Speciellt när han imiterar Jay Z. Shane Dawson - High School Drama
Ganska långt klipp, men den är rolig tycker jag, hahah ^^ Men den har även en viktigt budskap, 
så jag tycker man kan ta sig tid att titta på den här. 

Alla heter Glenn i Gööteeboorg!

Hej mina vänner! Nu kommer det mycket text ;)
Och min mobilkamera står för dagens bilder ;)

Imorse var jag som vanligt uppe med tuppen som oftast galer redan strax efter halv sex. Men det ska hinnas ätas frukost och gå morgonpromenader och hela köret, jaja ni fattar. 

Eftersom jag inte har något fast jobb utan jobbar som vikarie så är jag ju inskriven hos arbetsförmedlingen och genom dom går man på någon aktivitet de dagar man inte jobbar, vilket faktiskt inte blir så ofta eftersom jag har tur och får hoppa in och jobba rätt ofta, men IDAG var det en sån dag, så idag var jag på en typ av föreläsning kan man säga, som inte alls tog länge, till 11, så jag har mer eller mindre varit ledig idag, vilket lyx :D

Vandrade runt och kikade lite på stan och blev förvånad över att jag hade 150 kr kvar på ett presentkort på Åhlens, pengar man inte visste att man hade måste naturligtvis spenderas på någonting! ;) Eftersom jag fått för mig att jag vill lära mig baka bröd, blev det en bok som till och med heter BRÖD. Hittills har mitt brödbakade inte gått allt för bra, får se om boken kan göra underverk, hehe! 

Mamma ville bjuda på lunch så vi åt gott på Tewés och nu sitter jag hemma och är fortfarande proppmätt!

Jag och Lennie har spånat lite i vad vi ska hitta på under semestern, vi ska i alla fall upp en sväng till Östersund och hälsa på min farfar, sen har vi funderat på om vi ska åka till Göteborg några dagar och bara gå på Liseberg och lite sånt. Vi har väl inga större planer, vi tänkte nog hålla oss inom Sverige i sommar. 

Men till hösten blir det nog en sväng utomlands, men svårt att boka nu eftersom vi inte vet om jag kommer in på högskolan och sånt, men jag hoppas hoppas hoppas! Den 12:e juli kommer antagningsbeskedet från första urvalet, l.ä.n.g.t.a.s!

Imorgon är det löning, igen!? Ja, alltså jag förstår inte vart dagarna tar vägen, tyckte jag nyss fick lön, men men ska inte klaga ;)

Men nu börjar det åska hör jag, bäst att stänga av! 
Hejsvejs!


Mi madre!

Mums! 

Bra avslut

Mamma kom med lite ny läsning och en ny parfym till mig, ett bra avslut på den här mysiga helgen! 


Tidningar och CLINIQUE - happy