Lite text bara..

Känner för att skriva så här kommer lite text om ingenting ;)

Är sjukt trött idag! Öppnade klockan 06.00 imorse och slutade halv två, och då åkte jag dirket till jobb nr 2 och nu har jag kommit hem för en timme sen, är helt slut. Men beror nog mest på att det blev så sent igår eftersom vi bestämmde oss för att storstäda klockan 7 på kvällen.. Ingen bra idé om klockan ringer strax innan 05. Men jag dör ju inte =) 

Igår åkte vi förresten till Forsa för att prova den där resturangen som jag hört så bra om! Och det var riktigt gott tycker jag =) Jaa, om ni ville veta ;) Wiieee

Igår kväll badade vi även Mario för första gången (Var typ två månader sen jag sa att vi skulle bada honom men..)
Nåväl, efter lite brottning i början för att få ner honom i badkaret gick det JÄTTEBRA, han var sååå duktig och han kämpade inte emot utan stod själv i badkaret mestadels. Åhh mammas lillgris!!! 

Nu jobbar jag bara veckan ut sen tar jag lite semester! :D Ska bli otroligt skönt att vara ledig med min lilla boyfriend! =)

Förmodligen åker vi ut till stugan på fredagkväll och stannar hela helgen, det blri en bra början på semestern! hihi

Men på måndag då åker vi till Göteborg i några dagar, och "Barret och Baggen"  följer också med, kulkul :D 

Men nu kommer jag inte på något mer onödigt vetande så nu slänger jag in ett par bilder =)


Svullar lite i Forsa =)

Tycker min Lennie är såå hiimla fin, men otroligt ful när han sitter i en båt på två meter och kör runt runt... =) Älskar honom!

Världens finaste och bästa! MORSNING!
Veckans sista dag..

Så vare söndag igen! Veckorna går sjukt fort och helgerna ännu fortare.

Vi har precis kommit hem, vi har varit på bio ikväll, länge sen, sist vi var på bio var det snö ute och vi blev inlåst i ett parkeringsgarage :S Hur som helst ikväll var vi och såg filmen Cockpit, den var bra och väldigt rolig men trodde att den skulle vara bättre :P Innan bion åt vi grillat hos Cissi, Johan & Ella, äter där jämt känns det som, men inte mig emot :D God mat och trevligt sällskap!

Är jättetrött och fortfarande lite småseg efter gårdagens festligheter i parken, men hade en jättekul kväll :D

Nu är det nog dags att krypa till kojs, jobb imorgon! =)

HOPPAS NI HAFT EN BRA HELG!

Blev bara lite halvdåliga mobilbilder :P

Picknick i parken. Jag och min Lennie som jag älskar så det bara skvätter om det =)

Lennie matar Ella =) Hon är ju för söt den ungen!

Mittuniversitetet!

Är så jävla glad! Har kommit in på mina första val på min högskoleansökan! Börjar till hösten och utbilningen är 3 år. Kommer att gå Ekonomprogrammet Mittuniversitetet i antingen Östersund eller Sundsvall, jippie :D Har ända tills den 30:e juli på mig att svara på ansökan, så jag hinner nog lista upp en hel del för- och nackdelar med båda orterna innan jag bestämmer mig för vart jag ska gå, hihi! 

Trodde verkligen inte att jag skulle komma in efter att jag tittat på tidigare års antagningsstatestik, det var verkligen höga meritvärden, men jag kom in, sjukt glad :D Bäst är jag!!Jag och Sara, typ 2 år sen :)  Har lite brist på bilder hiih :P