1:a december

Gud vad det kändes skönt att skriva den rubriken! Äntligen är december här! Och det är vitt ute!! :-D
Inte nog med det så är klockan endast strax efter sju på morgonen och jag har redan(!!) hunnit varit ute i vintervädret på en promenad, egentligen är det väl ingenting att glänsa med eftersom jag i stort sett varje dag (i alla fall hemma i Ström) går upp runt 5, 6 på morgonen, och i princip varje dag tar en eller flera, promenader. Nu kom skrytis fram en sväng!!
Om någon av mina 7(000) *blink blink* följare undrar vad jag gör uppe den tiden varje morgon så är svaret att 1, jag är morgonpigg 2, jag har en katt som brukar "kamma?" mitt hår med sina tassar, de brukar han varva med att nafsa på mina fötter, trampa i mitt ansikte, alt. sätta sig i/på det och bajsa! Ja, alltså när min katt skiter så vaknar man av lukten, ett extremfall, helt klart! Detta gör han naturligtvis på lådan och inte i mitt ansikte! Hur som haver, dessa egenskaper som min kära katt besitter, upprepar han tills jag kliver upp helt enkelt! Varför han ger sig på mig och inte han som ligger brevid är fortfarande oklart, kanske ser Mario mig som det svagare könet? ;-)
Just i detta nu, sitter jag och dricker varm oboy och skriver lite på min önskelista. Nåväl, nu ska jag göra mig en macka, mer oboy och invänta julkalendern, samt slutföra min önkelista! :-)
HOPPAS ALLA FÅR EN BRA DAG!
Vilken mysig morgon jag har :-)
 
 
 

Kommentera här: