Ostkroksnacke

Åhh har sån fruktansvärd nackspärr som bestämt sig för att stanna alldeles för länge. Ser knäppt ut när jag försöker sitta rakt. Det har nog inte varit till någon hjälp att jag varit på krogen alltför många dagar och svingat med huvudet och dansat sådär jättesupersexigt som man gör efter för många glas vin.
 
Vi har inga som helst planer för ikväll, men förmodligen lagar vi någon god mat och dricker något gott så får vi se vart kvällen leder oss. :-)
 
Nu ska jag och min gibbnacke skriva lite på ett PM som ska vara färdigt den 6:e januari, mm just de ja, det ska vara 15 sidor långt -.- pfff..
 
HOPPAS ALLA FÅR ETT TREVLGT NYÅR! :-D

Hälsade på i diket

Igårkväll bölade jag säkert två timmar i streck. Jag fick sladd på bilen i en kurva och efter att ha snurrat säkert två varv hamnade jag till slut i diket. Som tur var blev de inga skador på varken bilen eller mig och jag tackar Gud för att jag inte körde fortare än vad jag gjorde och för att ingen annan bil vart inblandad! STORT TACK till paret som stannade och hjälpte mig, lugnade ner mig och såg till att jag kom hem. 
 
På ett ungefär ;-)

Fredagsnöje

Ikväll slappar jag framför tv:n med mobilspel (alla som inte spelar HayDay måste börja göra det) och kör fylletrattar emellanåt, bland annat denna man! Det kan man kalla fredagsnöje ;-)
HA EN BRA KVÄLL ALLIHOPA!
Älskar dig knastrumpet! :-)