Första skoldagen

Har nyss kommit hem. Varit på skolan på informationsmöte som tog någon timme, sen visade dom oss runt på skolan och sånt, sen var det inte så mycket mer idag :)
 
Gick en sväng på stan och köpte ett linne och en tröja och lite hårsnoddar, hårnålar mm, eftersom jag lyckats glömt allt sånt :P
 
Sen var jag och hämtade ut mitt nya datorfodral eller vad man säger :P De skickade med fel storlek sist, men nu har jag rätt storlek och ett mycket snyggare än sist, rött :D Fanns mer att välja på nu hiih!
 
Sen gick jag och handlade lite gott dricka som kanske kommer till använding ikväll och resten av helgen! Ikväll är det grillning som gäller, det blir nog kul =)
 
Nu ska jag laga mig lite sen lunch och sen vila lite. Imorgon kommer Lennieboy och hälsar på, l.ä.n.g.t.a.r. <3
 

Linne & tröja från Newyorker

Datorfodral =)

Vi hörs! =)

Hemmastadd

Pappa skjutsade ju upp mig till Sundsvall idag, vi ställde in alla sakerna sen åkte vi och handlade massa mat och lite saker som behövdes sen åt vi gott och sen åkte han hem igen. Har jag hållt på ganska länge att packa upp alla grejer och hänga in alla kläder och sånt, inte för att det är så överdrivet mycket, utan för att det är så drygt :P Har en del kvar som får vänta hihi! Har nyss duschat och ska snart krypa ner och titta på nån serie hade jag tänkt. Imorgon är första dagen av 3 år på Mittuniversitetet :D
 
Saknar Lennie och Mario, får se hur det kommer gå att sova utan mina grabbar inatt! :( Men det kommer nog gå bra, väldigt ovant bara :p Älskar er!
 

Ikväll blir det Weeds, från början, för länge sen jag såg det nu =)

Hejdårå!

Nu har jag precis sagt hejdå till min fina Lennie och min fina katt. Det här komer bli första natten på väääldigt länge som vi inte sover tillsammans, kommer kännas konstigt :p
 
Pappa har precis kommit hit och nu håller vi på att lasta in allt i bilen. Inatt sover jag första natten i Sundsvall och imorgon är första dagen på Mittuniversitetet =)
Ja men nu ska jag fortsätta hjälpa till :P Skriver sen ikväll! =)
 
HA EN BRA DAG!
 

Fula men bäst =)